المقادير
- صدر ديك رومى روز مامى
- علبة زبادى
- مستردة
- ثوم
- ملح
- فلفل
- حبهان
بوكيه جارنيه (جزر \كرفس \ كرات \ حبهان \ لورا )
الطريقة
بصى يا ستى انتى هتحطى الصدور فى طاسة مع ملعقتين زيت على النارعلشان ياخد لون وبعدين هتدخليها الفرن والاحسن انك تخرميها بالسكينه حتى تنضج جيدا
وبعد كدا تقطعيها شرائح وتقدميها مع الارز بشكل جميل جدا جدا
الارز الشرقى
1ك ارز
ربع ك لحمة مفرومة
بصلة مفرومة
2ملعقة سمنة
2ملعقة صلصة
لورا
حبهان
مكسرات
الطريقة \تشوح البصل فى السمنة ثم تضاف اللحمة المفرومة واللورا والحبهان وبعد كدا هنحط الرز يتشوح مع البصل وبعد كدا معلقه صلصه
ويتقلب كويس عشان يسخن ونضيف الشوربه ضعف الرز وبالهنا والشفا